Vår Historie

Vårt eventyr begynte i 2021 da Panetti ønsket å bringe et snev av italiensk sjarm til husholdningsapparater. Med røtter som strekker seg tilbake til den italienske landsbygda, kombinerer Panetti moderne innovasjon med tidløs design for å gi deg et enestående kulinarisk opplevelse.

Panetti bygger opplevelser og Relasjoner

Som en merkevare grunnlagt på en personlig historie og en genuin lidenskap for matlaging og design, streber Panetti etter å tilby mer enn bare kjøkkenapparater. Vårt mål er å skape opplevelser og bygge langvarige relasjoner med våre kunder gjennom en personlig tilpasset kundeservice som setter oss i en klasse for oss selv.

Kontinuerlig innovasjon

Panetti står for kontinuerlig innovasjon med et fokus på å forbedre din kulinariske opplevelse. Vårt elegante, italiensk-inspirerte design tar sikte på å minimere stress og maximere nytelse på kjøkkenet, slik at du kan fokusere på å skape minnerike måltider med dine nærmeste. Vi er dedikerte til å produsere små kjøkkenapparater av ypperste kvalitet, som kombinerer både funksjonalitet og estetikk. Når du velger Panetti, velger du en uforstyrret kulinarisk reise fylt med eksklusivitet og stil.