Ingredienser

  • 250 g tomatsaus (passata)
  • 150 g mozzarella, i tynne skiver
  • 100 g siciliansk pølse
  • 50 g ricotta
  • 30 g pepperoni i skiver
  • 5 stekte hvitløksfedd

Tilsett etter steking:

  • Olje fra de stekte hvitløksfeddene. Revet parmesan og tørket oregano

Fremgangsmåte

1. Legg mozzarellaen på toppen, 6 skiver rundt utsiden og 1 skive i midten. La 2 ½ cm være avdekket langs kanten.
 
2. Hell passataen i midten av pizzaen og fordel med baksiden av en skje. Fordel pepperoni, pølseskiver og ricotta jevnt utover.

3. Dryss hakket hvitløk over, og fordel hvitløksoljen. Skyv pizzaen over pizzasteinen og stek pizzaen i 1 min eller til pizzabunnen er gyllen, roter 180° halvveis i stekeprosessen.

4. Ta pizzaen ut av ovnen når den er klar og avslutt med å drysse oregano, revet parmesan og noen dråper hvitløksolje.