Ingredienser

For kjøttbollene:

  • 115 g smør, romtemperert
  • 85 g brunt sukker
  • 70 g havre
  • 3 ts kanel

Glasur med kremost: 

  • 100 g melis
  • 60 g kremost
  • 4 ss usaltet smør – romtemperert
  • ½ ts vaniljeekstrakt

Frengabgsnåte 

1. I en bolle blander du smør, brunt sukker, havre og kanel. Spre et tynt lag på toppen av pizzaen. Du kan benytte ekstra brunt
sukker om nødvendig.
2. Skyv pizzaen over på pizzaspaden og stek pizzaen i 1 min
eller til pizzabunnen er gyllen. Roterer 180° halvveis gjennom stekingen. For å lage glasuren pisker du sammen smør og
kremost. 

3. Tilsett melis og vanilje og fordel utover pizzaen. Hvis blandingen ikke er flytende nok, er det bare å varme den litt i
mikrobølgeovnen.