Ingredienser

  • 75 g brente mandler
  • 50 g fersk ruccola
  • 4 kyllingbryst
  • 3 fersken (stein fjernet og kuttet i terninger)
  • ½ rødløk (skrellet og finhakket)
  • Liten håndfull fersk mynte (hakket)
  • Liten håndfull fersk basilikum (hakket)
  • Salt og pepper, etter smak

Dressing:

  • 60 ml olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ts dijonsennep
  • ½ ts honning
  • Klype salt

Fremgangsmåte

1. Legg kyllingbrystene i en støpejernspanne og sett den i ovnen når den er ferdig forvarmet. Etter 4 minutter snur du kyllingbrystene og steker dem i ytterligere 4 minutter.

2.Sjekk at kyllingen er gjennomstekt, legg ferskenskivene i pannen og stek i 2 minutter. Bland med salaten og server umiddelbart med honningdressingen.