Ingredienser

  • 2 x 200 g mørbradbiff (2 cm tykk)
  • 1 haug asparges (trimmet)
  • 2 ss rapsolje
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

1. Sett en støpejernspanne inn i pizzaovnen og forvarm i 4-6 minutter. Mens ovnen forvarmes, pensle hver biff på alle sider med ½ ss rapsolje, og smak til med salt og pepper. Bruk den resterende rapsoljen på aspargesen, salt og pepper etter smak. Når ovnen er klar legger du hver biff i pannen og setter i ovnen.

2. Snu biffene hvert 2. minutt og roter for å sikre at de steker jevnt. Gjør dette tre ganger (6 minutter totalt) for middels sjelden biff. Sjekk at biffene er stekt som ønsket. Legg imens aspargesspissene i stekepannen og sett dem i ovnen. Stek i 4 minutter eller til aspargesen er gjennomstekt før servering. Server umiddelbart med biffene og valgfri saus.